Îți dăm camionul la preț de autoturism, cu mulțumiri!

Blog Auto Malcoci > Scoala Auto Malcoci > Îți dăm camionul la preț de autoturism, cu mulțumiri!
scoala-auto-malcoci

Îți dăm camionul la preț de autoturism, cu mulțumiri!

Se spune că, înainte să iei o decizie de achiziție a unui bun sau a unui serviciu, te informezi. Internetul stă de multe ori la baza deciziei multora dintre noi atunci când cumpărăm, însă nu trebuiesc neglijate nici părerile prietenilor despre preț sau calitate. Spectaculos este că, în majoritatea cazurilor, un produs sau un serviciu bun nu are nevoie de prea multă promovare și campanii de marketing.

Dacă prietenii îți povestesc despre prețuri bune, eficiență, competitivitate, oameni și echipă, decizia ta este deja luată.

Autostradă, Rutier, Trafic, Carosabil, Camion, Pkw

Dacă prietenii îți spun despre prețuri, atunci ei știu foarte bine că nu este tocmai simplu să oferi pentru școlarizare la categoria C pentru camion, un preț de categoria B așa cum facem noi acum. Dă un search pe google și o să vezi că nu exista preț mai competitiv. Pentru că noi am înțeles esența unei economii de piață: competitivitate, la prețuri competitive.

Dacă prietenii îți vorbesc despre noi, ne dorim să îți spună că au ramas condițiile de școlarizare și că am căutat să le îmbunătățim, că am rămas eficienți și că suntem aceiași oameni. Oameni care lucrăm împreună de mulți ani și care ne-am dat seama de un lucru: depindem de prieteni și contăm pe faptul că vor reuși să îți spună despre noi povestea corectă și despre ce vrem să fim în momentul în care vei lua decizia de a deveni șofer.

Pentru că este o regulă economică pe care noi o aplicăm și care nu poate să fie contrazisă: trebuie să facem lucrurile în așa fel încât, toată lumea să aibă de câștigat, să fie mulțumită și să vorbească și altora despre ce suntem și cum suntem. Ne dorim ca și tu, să vorbești prietenilor despre noi și despre cum reușim să facem ca lucrurile să meargă înainte, chiar și în condițiile de piață actuale. Pentru că nu suntem taxiuri sau supermarket să punem prețuri cu ’99 în coadă, în speranța că prietenii vor povesti despre noi că suntem mai ieftini cu un ban.

Ne dorim să spui prietenilor tăi despre prețuri bune, eficiență economică, competitivitate și mai ales, despre oameni și echipă. Este cea mai eficientă promovare și îți mulțumim pentru asta.

Scoala Auto Sector 5

ADRESA: Strada Malcoci nr. 2B, Sector 5, Bucuresti (fosta Scoala Jetx)

Email: AUTOVEHICUL_PROFESIONAL@YAHOO.RO

Telefon: 0764 435 815; 0760 057 311

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *